logo-studioorgon

Za svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

NOVO: BREZPLAČNI osebnostni preizkus!

divinacija1Najpomembnejše pri vsaki divinaciji je kdo jo izvaja. V vsakdanjem življenju prejemamo orientacijo od naših kolegov, sosedov, radovednežev, učiteljev v šoli. Potrebujemo pa jo od ljudi, ki nam res lahko pokažejo pravo smer in so pri tem nepristranski.

Divinacijo izvajajo svečeniki, katerih orientacija temelji na inštrumentih divinacije, ki nam dajo odgovore na naša vprašanja. Ti orientatorji so v naši filozofiji usposobljeni, da znajo poslušat in razumeti človeške težave, ter da vedo kako interpretirati ljudem njihove težave. Te informacije dobijo od božanstev in usposobljeni so za posrednike sporočil med ljudmi in božanstvi. Tako njihova orientacija ne temelji na njihovi lastni fantaziji, niti ni prilagojena njihovim osebnim interesom, ampak temelji na konkretni informaciji od božanstev preko sistema divinacije, ki temelji na IFA divinaciji z ikini ali opelejem – ORIŠA divinaciji s 16timi školjkicami ali s svetimi OBI OREŠČKI.

Pomembno je, da ima vsakdo, ki izvaja divinacijo lastno čustveno stabilnost, samokontrolo, da je čustveno in mentalno zdrav z razvitim čutom odgovornosti, duhovnim dostojanstvom, ne sme biti vzkipljiv, ne sme presojati niti obsojati.

Divinacija je namenjena temu, da olajša življenje in naredi človeško usmeritev bol precizno, česa se je pametno lotiti v skladu z našim poslanstvom in česa ne. Na ta način se lahko izognemo mnogim napačnim korakom.

Uspešnost divinacije temelji na tem, kako uspešno nas nekdo vodi k pravilnemu razmišljanju in razumevanju, k pravim korakom v življenju, da zmanjšamo število napak v življenju na minimum. To je tudi osnovni razlog zakaj naj bi nekdo šel na divinacijo.

Ko divinator uporabi inštrumente divinacije  in znanja božanstev, dobi točne podatke o izvoru neke težave in o potencialnih rešitvah za to težavo.

Uspešnost teh rešitev je le do neke mere odvisna od ritualov, katere predpiše divinacija, v največji meri pa je odvisna od discipline klienta in njegove pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje življenje. Ljudje so radi gluhi za sporočila, ki jim priporočajo spremembo vedenja, odnosov. Vsi bi želeli rešitve na pladnju.

KDAJ NA DIVINACIJO?

Divinacija je dobrodošla vedno, kadar potrebujete odmaknjen pogled na težavo katere sami ne vidite, ker je del vas. Kadar ne najdete odgovorov na svoja vprašanja v sebi ali pa jih ne želite sprejeti, kadar ste na prelomnicah življenja (selitev, nova služba, bolezen,… priporočamo jo kadar nam manjka usmeritve in motivacije v življenju. Divinacija ni tolažba, čeprav vas bo potolažila ni napovedovanje prihodnosti, čeprav jo napove in ne prinaša izgovorov ampak odgovore.divinacija

Rituali, ki jih lahko priporoča devinacija so:

  • Daritev,
  • Ebo,
  • Bori,
  • Inicijacije v IFA ara,
  • Sara,
  • Lahko pa dobimo tudi tabuje.

Marca 2013 sem opravila tečaj divinacije in s tem dobila potrebna znanja za izvajanje divinacij.

 

Dodatne informacije na telefon:  041-820-879 ali prek spodnjega obrazca

Prijava na dogodek: POSVET Z BOŽANSKO MODROSTJO IFA

Po prijavi na delavnico vam bom poslala preko e-sporočilo podatke za plačilo.

Vaši podatki
Powered by BreezingForms