logo-studioorgon

Za svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

NOVO: BREZPLAČNI osebnostni preizkus!

Ime mi je Sonja  Auberšek – Egberoungbe. Že od rojstva  sem  doma na majhni kmetiji v lepi dolini imenovani Loke, kjer sem lahko vedno v stiku z naravo. Samo nekaj korakov me loči od travnika, gozda potoka in od živali, ki jih imamo doma. Imam dve hčerki Evo in Hano, vnukinjo Ajdo, mamo in zeta Blaža. To je moja družina. Moj oče in sestra Majda, pa sta na žalost odšla iz vidnega sveta v svet prednikov in me sedaj od tam spremljata in mi pomagata. Vsem sem hvaležna, da me podpirajo na moji poti. Vsak na svoj način, saj sem veliko odsotna od doma in prevzamejo še moj del dela, ki ga je na kmetiji vedno veliko.

sonja-aubersek

Že od otroštva me je spremljal občutek, da je ves čas nekdo ob meni, me opazuje, mi govori in mi poskuša pomagati. Ampak, preteklo je veliko let, predelati sem morala veliko življenjskih lekcij skozi katere so me energije pripravljale na delo, ki ga opravljam sedaj, vodile so me v raziskovanje nevidnih energij in pripeljale do spoznanja, da je Bog-kreator vsega kar je, tisti nekdo, ki deluje skozi mene.

Knjige so blagoslov skozi katerega sem vedno dobivala večino znanja. Vedno pa mi je Bog pošiljal na pot mojstre, ki sem jih rabila v določenem obdobju svojega razvoja. Vrsto let je bilo delo v tekstilu, kjer sem opravljala delo modelarke in kasneje tudi modne oblikovalke vir mojega preživljanja. Vzporedno pa se že vrsto let izobražujem na področju ezoterike. Zdravstvene težave so me pripeljale k Ane Mari, čudoviti ženski, zdravilki, ki mi je rešila življenje in seznanila z delom z radiostezijskim nihalom. Zakopala sem se v moj blagoslov – knjige in kot samouk začela ljubiteljsko delati z nihalom. Za vsako tehniko mi je Kreator poslal mojstra učitelja in potrebno gradivo za učenje.  Sledilo je spoznavanje sveta Angelov in Vnebovzetih mojstrov in delo z njimi. Kreator je poznal moje poslanstvo, jaz pa sem se večkrat vprašala kakšen načrt ima za mojo prihodnost saj je bilo moje profesionalno delo popolnoma na drugem področju, ampak ves čas sem sledila vodstvu.

 • V začetku leta 2009 sem na zdravstveni šoli v Celju opravila izobraževanje in pridobila mednarodni certifikat za maserko. Izvajam klasično masažo telesa.
 • V letu 2009 sem pridobila pri mojstru učitelju g. Jožetu Raku ustrezne inicijacije in potrebno znanje, ter dobila naziv Reiki mojster. Izvajam celostne reiki terapije, delne terapije in inicijacije v prvo, drugo in tretjo stopnjo.
 • Oriše – energije narave, so odprle novo poglavje v mojem življenju. Decembra 2010 sem bila v Braziliji, kjer sem prejela inicijacijo v Ifa ter še nekaj drugih Oriš. Izvajam divinacije, daritve, energijsko čiščenje hiš, zdravljenje z energijo Akogun. Oktobra 2012 sem pričela z 3 letnim študijem Ifa. Marca 2013 sem opravila tečaj divinacije  z 16-timi školjkami. Decembra 2014 sem v Braziliji zaključila študij Ifa.
 • V novembru 2011 sem v Kranju pri mojstru Iztoku Mulecu prejela potrebno znanje in ustrezno inicijacijo v tehniko Magnified Healing. Izvajam terapije in inicijacije v prvo stopnjo Magnified Healinga.
 • V juliju 2012 sem na Andragoškemu zavodu Ljudski univerzi Velenje pridobila mednarodni certifikat socialna oskrbovalka na domu. To znanje vključujem pri izvajanju terapij na klientih z posebnimi potrebami in starejših ljudeh.
 • V avgustu 2012 sem postala neodvisna Herbalife distributerka in wellness svetovalka. Izvajam wellness analize in meritve telesne sestave. Izobražujem se na področju zdrave prehrane od najboljših svetovnih nutricionistov, zdravnikov in znanstvenikov, ki prihajajo predavat na seminarje, ki jih organizira podjetje Herbalife.
 • V septembru 2012 sem se preko mojega blagoslova – knjige, avtorice in ustanoviteljice Vianne Stibal seznanila z tehniko theta zdravljenja. V decembru 2012 sem opravila ThetaHealing začetni seminar, v februarju 2013 nadaljevalni ThetaHealing seminar in seminar intuitivna anatomija pri mag. Gogi Pečnik. To tehniko uporabljam pri terapijah kot samostojno tehniko ali pa v kombinaciji z drugimi tehnikami zdravljenja.
 • V oktobru 2012 sem v Kranju pri mednarodni učiteljici metode Z dotikom do zdravja zaključila z  izobraževanjem in pridobila mednarodni certifikat temeljni in višji nivo Energijski kinezioterapevt in s tem vse potrebno znanje za opravljanje terapij z to metodo zdravljenja.
 • Leta 2013 sem v Ljubljani pod vodstvom Silve Uršič višje fizioterapevtke, univ. dipl.org. in mednarodne inštruktorice Manualne limfne drenaže po dr. Voddru, uspešno zaključila osnovni tečaj in nadaljevalni tečaj – Terapija I in se usposobila za terapevta limfne drenaže po dr. Voddru.
 • Leta 2014 sem nadaljevala izobraževanje pri dr. Špelci Morojna.
 • Letos nadaljujem izobraževanje pod mentorstvom Martine Zorc.

V marcu leta 2011, ko so mi zaradi težav z očmi skrajšali delovni čas za opravljanje mojega osnovnega poklica na 4h, pa sem ozavestila, zakaj mi je vse to znanje potrebno in da so težave z vidom samo način, na katerega me je Kreator usmeril, da sem se z mojim sedaj bivšim direktorjem g. Damjanom, ki mi je vedno z razumevanjem omogočal, da sem se lahko izobraževala, dogovorila za prenehanje delovnega razmerja in se odločila za samostojno opravljanje terapevtskega dela, organiziranje tečajev, ter vzporedno nadaljevanje  izobraževanj na področju alternativnih tehnik.

Tako, to sem jaz. Vztrajna Sonja, pripravljena vložiti vso svojo energijo in čas, da se dokopljem, do potrebnega znanja. Hvaležna sem Kreatorju, da me je tako potrpežljivo usmerjal na moji poti, verjemite, imel je veliko dela z menoj. Tudi ta stran je njegovo delo. Brez njegove pomoči se ne zgodi nič na tem ljubem svetu.

Hvala za zaupanje vsem, ki sem vam lahko pomagala s svojim znanjem. Tisti pa, ki ste se odločili, da bi naredili spremembe na katerikoli ravni obstoja: fizični, čustveni mentalni ali duhovni in kateremkoli področju življenja za zdravljenje bolezni, oblikovanje fizičnega telesa, v medsebojnih odnosih, ob strahovih, za uresničevanje vizij in ciljev v karieri, ustvarjanje obilja... pa vam ponujam pomoč in vodenje na poti k boljšemu in lepšemu življenju.

Objem Sonja