logo-studioorgon

Za svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

NOVO: BREZPLAČNI osebnostni preizkus!

Mnenja strank

daria-abersekPomagala mi je, da sem se spomnila na nekaj kar sem že zdavnaj pozabila...na mojo vlogo na zemlji🤗naučila me je kako naj najdem notranji mir, kako naj sprejmem sebe v celoti, kako naj živim tako kot jaz čutim in si želim iz vsega ❤, na moč, ki jo imam v sebi in predvsem na to, da na svetu nisem in nikoli ne bom sama...da to je ona, Sonja Auberšek, topla oseba, ki svoje izkušnje in znanje rada deli z drugimi, ki preko delavnic Postani kreator svojega življenja🥰 pomaga drugim ter vedno jasno pove kaj si v življenju ne zaslužimo!😇❤

Daria Aberšek

tea-tribusonDraga Sonja, hvaležna sem ti, da sem te spoznala. S tvojo pomočjo in s pomočjo programov, ki jih izvajaš, si mi pomagala spoznati samo sebe in naučila si me, kako naj si sama sebi pomagam, ko je to potrebno. Pokazala si mi pot iz začaranega kroga. Počutim se srečno in hvaležno 🙏😇

Tea Tribušon

Kot večina nas (v življenju), začnemo globlje razmišljati o sebi, vzrokih in posledicah naših preteklih odločitev in našem zapletenem bivanju na zemlji takrat, ko se znajdemo na dnu, ob pretresih, izgubah, neuspehih, ponesrečenih vezah.
Velikokrat pa se nam podre čez noč vse, kar je imelo smisel v našem življenju.
Na mojo srečo sem se s tako težkim nahrbtnikom pred dvema letoma znašla na delavnici, ki me je poklicala iz časopisnega oglasa lokalnega časopisa. Zdaj vem, da so mi tja pomagale energije, ki so me želele zvleči iz brezna v katerem sem se po ločitvi, izgubi službe, težkem pobiranju iz gospodarske krize in problemi z zdravjem znašla.
Tam sem spoznala Sonjo, katere energija se je takoj povezala z mojo in ne da bi sama točno razumela, sem zaupala njenim besedam in se pridružila programu, do tedaj neznanih in mističnih načinov, iskanja poti do sebe.
Nenavadne metode, energije in obredi, so mi vrnili radost v življenju, dali orodje za samopomoč in odpravili vzroke veliko tegob.
Ne morem se dovolj zahvaliti svojim vodnikom, ki so me pripeljali k Sonji, ki s svojimi (¨nad¨) naravnimi darovi in energijo Oriš spreminja usode ljudi.
Hvala Sonja, zaradi tebe spet ˝Živim¨ življenje.
 
Dragica Nabernik

Res sem hvaležna, da je Sonja prišla v moje življenje, sicer po čisto drugi poti že pred več leti.
Z njenim delom sem se pobližje spoznala, pred dvemi leti, ko sem se odločila, da se hočem bolje spoznat in pogledati vase.
Zato je bil Sonjin prvi korak divinacija, da je ugotovila s kom ima opravka. Iz divinacije se najbolj spomnim to, da so mi bile odsvetovane vse adrenalinske situacije in da moram biti zelo pozorna in previdna na to, da me ne zanese, ker me to lahko stane življenja, še posebej z motorjem. In da je zame obvezno, da gre motor stran od hiše.petra potocnik
Po divinaciji sem pri Sonji, čez nekaj dni naredila duhovno delo, ki mi je bilo svetovano in sem res občutila spremembo, lahkotnost v telesu in boljše počutju, sploh ne znam opisati teh občutkov, ampak je bilo drugače.
V nadaljevanju sem v individualnem programu Postani kreator svojega življenja ozavestila svoje družinske vzorce, prepričanja in delovanje, ter se naučila delovati drugače v situacijah, ki so me prej vrgle iz tira. Naučila sem se prepoznati bolečino v sebi in z tehniko, ki se imenuje energijska kopel doma redno čistila svoje telo.

Naj povem še to. Kljub divinaciji, sem se jaz še vedno vozila z motorjem, ampak sem bila res previdna in zaradi upoštevanja sem preprečila vsaj dva karambola, kjer sem bila izsiljena od drugih pri vključevanju. Ampak še vedno nisem to vzela kot opozorilo in sem se vozila naprej. Nekega lepega oktoberskega dne sem se še zadnjič za to sezono zapeljala na eno turco. Pri tej vožnji pa mi je neprijetni dogodek, kjer se je vozilo v ovinku znašlo na moji strani pasa, jaz pa ob hitrem umiku vozila, pristala naravnost na vrhu kupa peska izven vozišča. Na vrhu kupa peska sem se zahvalila, da so pazli name, in da sva oba z motorjem ostala pokonci in cela. In to je zame bilo dovolj veliko opozorilo, ki mi ni dalo miru celo zimo, dokler nisem sprejela odločitve, da ga prodam in si s tem denarjem plačam iniciacije v Braziliji.
Zanimivo pa je to, da mi je divinacija v Braziliji povedala čisto enake stvari in seveda še več , kot sem jih dobila na divinaciji pri Sonji in tudi inicijacije so bile zdivinirane iste, kot mi jih je priporočila na osnovi ritualov, ki sem jih naredila prej.
Vse te pridobljene informacije, znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila in se jih naučila v teh dveh letih, so mi dale čisto drugačen pogled na moje življenje, tako na reakcije v različnih situacijah, na moje odločitve in korake v življenju.
Sem hvaležna za vse to .
Tako, da vsem, ki ste pripravljeni v svojem življenju narediti spremembo in korak naprej ter napredovati na katerem koli področju, vam priporočam, da stopite v kontakt s Sonjo.
Moje pridobljeno znanje in izkušnje so bile vredne mojega časa, denarja in vložene energije.
Na koncu pa bi se še enkrat zahvalila Sonji, da si to kar si, in predajaš svoje izkušnje in znanje na vse nas!

Petra Potočnik

Moja izkušnja

Najraje bi začel kar tu kjer sem sedaj, ko na svet okoli sebe gledam s povsem drugimi očmi...

No pa vseeno lepo od začetka ;)

Jakob KedmencK tebi sem prišel v tako groznem stanju, da ne najdem prave besede, ki bi opisala moje takratne občutke. Nek mali prepirček je ušel izpod nadzora in moje življenje se je postavilo na glavo. Razmerje se je čez noč končalo brez pravega vzroka. S punco sva se imela pred tem prepirom  rada, lahko bi rekel da sva se imela najraje na svetu. Potem pa kar naenkrat puff in je bilo konec. Tega si nikakor nisem želel in sem skušal popravit, se pogovorit, rešit vezo. Vse zaman. Še danes ne vem zakaj se je vse skupaj končalo, kaj je bilo tisto kar je končalo vezo.

Že prvi pogovor po telefonu mi je pomagal, da sem se vsaj malo pomiril in tako lažje dočakal prvo srečanje. Prvo srečanje je minilo kot bi trenil. Kar čutil sem kako v sebi postajam vse bolj umirjen, ko sva šla skozi proces. Pred terapijami semmel polno glavo raznih misli in si ustvarjal nove in nove zamisli o tem kaj sem naredil narobe, kaj bi lahko spremenil, kaj se zdaj dogaja z njo, zakaj me noče več,...dobil sem domačo nalogo in začel z delom na sebi. Sledilo je še veliko padcev. S tvojo pomočjo pa sem se po njih vedno lažje in hitreje pobral. Vedno si bila pripravljena in za vsako mojo težavo imela rešitev. Ko sem začutil, da se stvari spreminjajo, da gredo stvari v pravo smer, sem začel še bolj zaupati in še bolj zavestno delati na sebi. Z Orišami pa se je moje življenje ponovno postavilo na glavo. Vendar tokrat v pravo smer. Vse je dobilo nek smisel, veliko lažje sem začel umirjati svoje misli in čustva. Pred dnevi mi je priletela misel iz začetka odnosa s to punco, ko me je v nekem trenutku poimenovala gospod notranji mir. Sam pri sebi sem pomislil in se nasmejal. Mogoče sem pa res ;)

Spet občudujem svet okoli sebe, uživam v naravi, počnem stvari, ki me veselijo in sem preprosto srečen, srečen ker sem :)

Hvaležen sem ti za vse kar si in kar še vedno počneš zame in za vse nas, ki potrebujemo tvojo pomoč, da se ponovno najdemo

Hvala ti Sonja, hvala iz srca 

Jakob Kedmenc