logo-studioorgon

Za svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Individualni in skupinski programi

delavnica-mama-oce-kdo-sem-jaz

MAMA,

OČE,

KDO SEM JAZ?

Naši predniki - izvor NAŠEGA ZNAČAJA, VZORCEV IN NAVAD

ENODNEVNA INDIVIDUALANA DELAVNICA

Z vami bom,

Ija Sonja Egberoungbe

»OČE, MAMA, KDO SEM JAZ?« JE EDINSTVENA INDIVIDUALNA DELAVNICA,

ki vam bo za vedno spremenila življenje.

V njej boste prek analize značajev, vzorcev, prepričanj in navad svojih staršev ali skrbnikov ter njihovem delovanju do sebe, vas in sveta ozavestili, kdo v resnici ste in katere njihove karakterne značilnosti, vzorci, prepričanja, navade in njihovi odnos do sebe, vas in zunanjega sveta, krojijo vaše življenje in se do sedaj večino tega sploh niste zavedali…

Spoznali boste sebe, kdo ste, kakšne so vaše značajske lastnosti, vzorci in navade in od kod izhaja vaš odnos do sebe in do ljudi…naučili se boste, kako rokovati z vsem tem, da se iz vaših notranjih sovražnikov spremenijo v prijatelje, podpornike, katerih delovanje poznate in za katere boste hvaležni, ker so del vas.

 1. ZNAČAJ
  Značaj je, kot dim, ne moremo ga dolgo skrivati, problem pa nastane, ker v večini ne poznamo, ne priznamo svojega značaja, ne vemo kako deluje in kaj sploh lahko naredimo v zvezi z njim. Ko prepoznamo svoje značajske lastnosti je prvi korak, da jih sprejmemo, da so del nas in da jih ne moremo spremeniti lahko pa jih s samodisciplino, delom na sebi 100% izboljšamo. Nikoli pred ljudmi s katerimi imamo poslovne ali osebne odnose ne skrivamo svojega značaja, ampak jim povemo, kje še imamo težavo, da nas lažje razumejo, ker slej ko prej bo prišla kakšna nepredvidena situacija (PREIZKUŠNJA) takrat lahko reagiramo AVTOMATSKO in tu so potem na preizkušnji naši odnosi, naša sposobnost se opravičiti in po drugi strani sprejeti opravičilo. Tu ni mišljeno neodgovorno obnašanje nekoga, ki se ne trudi izboljšati sebe in svojega karakterja.
 2. VZORCI IN PREPRIČANJA
  Vzorci in prepričanja so čustvene rane, ki jih je potrebno pozdraviti. So kot datoteke na računalniku, ki smo jih polnili skozi celotno otroštvo in to preko tega:
  Kar smo videli, ko smo bili majhni?
  Kaj smo slišali, ko smo bili majhni?
  Kaj smo doživeli, ko smo bili majhni?
  To so slabe izkušnje, ki smo jih doživljali v otroštvu in so povzročile čustvene rane, ki so oblikovale del naše osebnosti in iz podzavesti vplivajo na naš način delovanja, mišljenja, čustvovanja in s tem na kvaliteto našega življenja v odrasli dobi. Ta vpliv lahko odstranimo samo tako, da te rane pozdravimo, prek ozaveščanja in reprogramiranja. Če se jih ne zavedamo in jih zavestno ne reprogramiramo jih bomo nadalje predali svojim otrokom
 3. NAVADE
  Navade so naučene oblike vedenja, ki nastanejo kot posledica določenih misli, čustev in dejanj. Nastanejo lahko na dva načina. Prvi je, da se pasivno prepuščamo različnim notranjim in zunanjim dražljajem brez sodelovanja naše zavesti, drugi način pa je, da navade izbiramo zavestno in zavestno sodelujemo pri njihovem oblikovanju. Ko jih izoblikujemo, ne zahtevajo več voljnega napora, niti zavestne namere, da bi se obnašali na določen način. Vsak človek ima kakšno slabo navado. Premagati slabo navado, pomeni, da moramo v življenje pripeljati novo navado. Splošno mnenje je, da za prekinitev slabe navade potrebujemo 21 dni. To nam bo uspelo samo v primeru, da bomo spremenili mišljenje in občutke glede navade, ki jo želimo spremeniti. Niti ena navada ni močnejša, od naše resnične namere in trdne odločitve, da bi spremenili sebe in svoje navade.
 4. ODNOS MAMA, HČERKA ALI SIN
  Ta odnos vpliva na odnos do samega sebe.
 5. ODNOS OČE, HČERKA ALI SIN
  Ta odnos vpliva na odnos do zunanjega sveta.
 6. ODNOS, KI STA GA IMELA STARŠA MED SABO, KOT PARTNERJA
  Njun medsebojni odnos vpliva na naš notranji odnos do sebe. To je odnos naše moške in ženske energije v nas. Posledica tega odnosa v nas je lahko harmonija uma(moške energije) in srca (ženske energije) ali pa konflikt. Posledica tega je neravnovesje med našim ciljem in našo notranjo vibracijo, kar vpliva na doseganje naših ciljev. Lahko povzroči nedoseganje ali pa nesposobnost ohranitve doseženega.


Še nekaj vprašanj za vas:

 • Ali ste eden od tistih ljudi, ki z odgovornostjo in spoštovanjem iščejo nove poti, do znanja za ozdravitev telesa in duha?
 • Ali ste eden tistih, ki se zavedajo, da sami ne zmorejo vsega narediti in preseči ? Se zavedate, da sami ne morete videti svojega tilnika?
 • Ali ste eden tistih, ki ima željo naučiti se, kako svoje čustveno telo očistiti in stabilizirati vsakodnevno sam in s tem doseči ohraniti svoje optimalno zdravje?
 • Ali pa ste eden tistih, ki imate težave z fizičnim zdravjem, utrujenostjo, različnimi negativnimi podzavestnimi vzorci, blokiranimi energijskimi središči, strahovi, težavnimi situacijami na različnih področjih življenja, ki se kar vrstijo, težave s telesno težo, depresijo, izgorelostjo... in se zavedate, da rabite odskočno desko, da pridete iz sedanjega stanja?
 • Ali pa ste eden tistih, ki bi želeli poglobiti in utrditi že narejeno?
 • Ali sprejmete dejstvo, da je za končen rezultat odgovoren vsak sam?
 • Ali sprejmete dejstvo, da je rezultat odvisen od tega, če in kako naučeno damo v življenje?

Pomislite na to koliko (časa, denarja, energije, težkih čustev) vas stane, da se ne premaknete naprej? Časa, ki smo ga izgubili, in lepote življenja, ki je nismo živeli vsak trenutek, se ne da povrniti nikoli.  

Pomislite, da je vsak trenutek, lahko nov začetek!

Če lahko sprejmete, da ste eden izmed tistih, ki sem jih opisala v zgornjih vprašanjih, pomeni, da ste pripravljeni sprejeti odgovornosti, ki so potrebne za premik naprej.

Potem je delavnica: »OČE MAMA, KDO SEM JAZ ? » prava izbira za vas.

VSEBINA IN POTEK DELAVNICE

Delavnica je sestavljena iz dveh delov. Termin delavnice se določi ob vstopu v delavnico.

 • 1.del: Pošljem vam mail z vprašalnikom »Prva generacija mojih prednikov«. Odgovorite na vprašanja in mi izpolnjenega vrnete na mail.
 • 2.del: Individualna delavnica (termin po dogovoru, trajanje 2h).

CENA DELAVNICE:

 • ob enkratnem plačilu je cena delavnice 129,00 EUR, ki ga poravnate ob vpisu v delavnico.
 • možnost plačila na dva obroka v znesku 70,00 EUR, prvi obrok poravnate ob vpisu v delavnico, drugi obrok pa v roku 30 dni, skupno 140,00 EUR.
 • promocijska cena velja 15.6.2020

Pogoj za vstop v delavnico je dokazilo o plačilu celotne investicije za delavnico ali prvega obroka v primeru obročnega plačila.

Kraj izvedbe programa: STUDIO ORGON, Paški Kozjak 29, Velenje ali na daljavo prek zooma ali telefona.

Dodatne informacije na telefon:  041-820-879 ali prek spodnjega obrazca

Prijava na delavnico: OČE, MAMA, KDO SEM JAZ?

Po prijavi na delavnico vam bom poslala preko e-sporočilo podatke za plačilo.

Vaši podatki
Powered by BreezingForms

DOVOLIMO MOŽNOST, da se sprememba zgodi…

Ija Sonja Egberoungbe

Moja zgodba

Prišlo je obdobje, ko sem se začela zavedati, da se v mojem življenju dogaja vse drugo samo tisto ne, kar so bile moje sanje in želje in prišlo je zavedanje, da moram nekaj spremeniti, se naučiti, da bom rešila težave. Na pot so mi začele prihajati knjige potem pa ljudje od katerih sem prejela pomoč in kasneje tudi potrebno znanje za izboljšavo sebe in svojega življenja. Takrat še nisem vedela, da me energije preko življenjskih preizkušenj pripravljajo na moje poslanstvo. Sedaj vem zakaj sem imela in še imam preizkušnje. Zato, da v prvi vrsti lahko osebnostno rastem in da lahko tudi z vami podelim svoje znanje in izkušnje kot pomoč pri reševanju vaših težav, vaših situacij, da vam pomagam odkriti in razrešiti podzavestne vzorce in vas kot vaša mentorica pospremim skozi proces fizične, čustvene, mentalne in duhovne preobrazbe, da bo vaše življenje postalo lepše, lažje in boljše. Da vam lahko osvetlim del poti in da jo lahko del prehodimo skupaj.

Tako, to sem jaz. Vztrajna Sonja, pripravljena vložiti vso svojo energijo in čas, da se dokopljem do potrebnega znanja in ga dam v prakso. Hvaležna sem Kreatorju in njegovemu Duhovnemu vodstvu, da me je tako potrpežljivo usmerjal na moji poti, verjemite, imel je veliko dela z menoj. Tudi ta delavnica je njegovo delo. Brez podpore Duhovnega vodstva in našega delovanja se ne zgodi nič na tem ljubem svetu. Sedaj uresničujem svoje cilje z zavedanjem, da jaz sem, jaz bom, jaz zmorem, jaz sem vesela, jaz sem hvaležna za vse, kar je v mojem življenju in kaj bo še prišlo v moje življenje, tako preizkušnje, ki mi omogočajo rast, kot lepe stvari, ki potrjujejo, da je soočenje z resnico, sprejemanje, odpuščanje in delovanje edina čarobna palica do obilja zdravja, ljubezni in denarja.

Pri svojem mentorskem delu za osebnostni razvoj človeka uporabljam več tehnik, ki jih po potrebi kombiniram.

 • Imam opravljen mednarodni certifikat za klasično masažo
 • Sem mojster učitelj Usui reikija
 • Imam iniciacijo Magnifedhealing in to tehniko tudi poučujem
 • Imam opravljen mednarodni certifikat Energijski kinezioterapevt
 • Sem Thetahealing praktik
 • Sem svečenica Oriš. V Braziliji sem prejela inicijacijo v Ifa in 9 Oriš. Tri letno izobraževanje sem nadaljevala v Sloveniji in ga decembra 2014 zaključila v Braziliji in postala Svečenica Oriš. Oriše so energije narave, ki so povsod okoli nas in če znamo sodelovati z njimi so nam v veliko pomoč. Izvajam duhovno diagnostiko- posvet z božansko modrostjo Ifa (divinacijo) in duhovno delo, ki sledi posvetu.
 • Da poznam pristop do ljudi z posebnimi potrebami, ki jih srečujem pri terapijah, sem opravila še mednarodni certifikat za oskrbo na domu.
 • Sem tudi prehranska svetovalka z podpisano licenco, saj je velikokrat potrebno, da klient spremeni svoje prehranjevalne navade in začne z telesno vadbo.
 • Sem terapevtka limfne drenaže po dr.Voddru.
 • V aprilu 2014 sem končala program Poslovno duhovna akademija pod mentorstvom dr. Špelce Morojna
 • Ves čas se udeležujem delavnic in predavanj na različnih področjih mojega dela. V marcu 2017 sem se spet pričela z triletnim študijem ifa, zato, da še poglobim znanje o Ifa modrosti in pridobim dodatna znanja.
 • V januarju 2020 sem bila v Braziliji in prejela 8 novih iniciacij.

Pri mojem terapevtskem delu mi je vodilo pregovor, ki ga velikokrat uporabljam. To je, da ljudem ujamem prvo ribo in jim jo podarim, potem pa jim pokažem, kako si ribo ujamejo sami. Potrebno je pomagati ljudem živalim in rastlinam s svojim znanjem, ampak še pomembnejše je, da takoj ko okoliščine dopuščajo naučim ljudi, kako naj si pomagajo sami, ker samo tista »duhovnost,« ki jo damo v prakso prinaša konstantno izboljševanje   kvalitete našega življenja. Pa naj bo to področje zdravja, ljubezni ali denarja. Vse izhaja iz razumevanja sebe in življenja.

MNENJE STRANK

INDIVIDUALNA DELAVNICA MAMA, OČE- KDO SEM JAZ?

Sonjo sem spoznala preko moje sestre že pred mnogimi leti, takrat sem jo videla drugače, kot jo vidim sedaj.

Danes občudujem njena znanja in sposobnosti, ki jih ima.

S temi svojimi znanji in sposobnostmi je tudi meni in moji hčeri zelo izboljšala življenje in to v smislu vsake posebej, kot v smislu najinega odnosa.

Imela sem lepo otroštvo. Starši so bili skrbni in delavni, nikoli se jih nisem bala, do njih smo imeli in še imamo otroci spoštljiv odnos. Prepričana sem, da so za nas skrbeli res po svojih najboljših močeh, nisem se pa zavedala, kaj vse sem tekom otroštva shranila v svojo podzavest in na kakšen način se pri meni izražajo značajske lastnosti, vzorci in navade obeh staršev…

Delavnica »Mama, oče - kdo sem jaz?« mi je pomagala ozavestiti, od kod izvirajo vzroki, da imam tak odnos do sebe, kot ga imam in zakaj imam tak odnos, kot ga imam do zunanjega sveta.

Preko analize delovanja mojih staršev in našega odnosa med sabo, sem ozavestila svoje značajske lastnosti, vzorce in svoje navade, ki so zakoreninjeni v moji podzavesti vplivali na moje življenje. Izvedela sem tudi, kako ravnati z njimi.

Ozavestila sem, da takšen odnos kot je imela mama v otroštvu do mene, imam jaz sama do sebe. Vedno mi je v svojem strahu govorila saj ne boš zmogla. Ta vzorec sem globoko ponotranjila. Nikoli mi ni dala občutka ljubezni in da sem komu pomembna, sem pač prišla na svet in bila tam. To sem v tej delavnici ozavestila in prečutila.

Očetov odnos, ki ga je imel v otroštvu do mene odraža odnos z zunanjim svetom in partnerjem. Oče me je sprejemal, me povsod pri delu jemal s sabo, toda nikoli mi ni dal občutka pomembnosti ,vedno so bili bolj pomembni drugi. Tudi te občutke sem tekom te delavnice poiskala v sebi, ozavestila in prečutila.

S Sonjino pomočjo sem že veliko ozavestila, predelala in počistila. Še vedno se pojavljajo situacije, kjer je potrebno kaj počistiti, toda sedaj to dojemam čisto na drug način in tudi sprejemam drugače. Dobila sem znanje, da, ko se pojavi določena situacija, jo sprejmem, ozavestim in počistim. Če ne zmorem sama, pokličem Sonjo in z njeno pomočjo to predelam.

Posledično sem sedaj veliko bolj umirjena in znam ostati v svojih energijah za razliko od prej, ko so me energije drugih ljudi kar posrkale.

Sonja HVALA!

Milica

delavnica-mama-oce-kdo-sem-jaz

MAMA,

OČE,

KDO SEM JAZ?

Naši predniki - izvor NAŠEGA ZNAČAJA, VZORCEV IN NAVAD

ENODNEVNA INDIVIDUALANA DELAVNICA

Z vami bom,

Ija Sonja Egberoungbe

 

»OČE, MAMA, KDO SEM JAZ?« JE EDINSTVENA INDIVIDUALNA DELAVNICA,

ki vam bo za vedno spremenila življenje.

V njej boste prek analize značajev, vzorcev, prepričanj in navad svojih staršev ali skrbnikov ter njihovem delovanju do sebe, vas in sveta ozavestili, kdo v resnici ste in katere njihove karakterne značilnosti, vzorci, prepričanja, navade in njihovi odnos do sebe, vas in zunanjega sveta, krojijo vaše življenje in se do sedaj večino tega sploh niste zavedali…

Spoznali boste sebe, kdo ste, kakšne so vaše značajske lastnosti, vzorci in navade in od kod izhaja vaš odnos do sebe in do ljudi…naučili se boste, kako rokovati z vsem tem, da se iz vaših notranjih sovražnikov spremenijo v prijatelje, podpornike, katerih delovanje poznate in za katere boste hvaležni, ker so del vas.

 1. ZNAČAJ
  Značaj je, kot dim, ne moremo ga dolgo skrivati, problem pa nastane, ker v večini ne poznamo, ne priznamo svojega značaja, ne vemo kako deluje in kaj sploh lahko naredimo v zvezi z njim. Ko prepoznamo svoje značajske lastnosti je prvi korak, da jih sprejmemo, da so del nas in da jih ne moremo spremeniti lahko pa jih s samodisciplino, delom na sebi 100% izboljšamo. Nikoli pred ljudmi s katerimi imamo poslovne ali osebne odnose ne skrivamo svojega značaja, ampak jim povemo, kje še imamo težavo, da nas lažje razumejo, ker slej ko prej bo prišla kakšna nepredvidena situacija (PREIZKUŠNJA) takrat lahko reagiramo AVTOMATSKO in tu so potem na preizkušnji naši odnosi, naša sposobnost se opravičiti in po drugi strani sprejeti opravičilo. Tu ni mišljeno neodgovorno obnašanje nekoga, ki se ne trudi izboljšati sebe in svojega karakterja.
 2. VZORCI IN PREPRIČANJA
  Vzorci in prepričanja so čustvene rane, ki jih je potrebno pozdraviti. So kot datoteke na računalniku, ki smo jih polnili skozi celotno otroštvo in to preko tega:
  Kar smo videli, ko smo bili majhni?
  Kaj smo slišali, ko smo bili majhni?
  Kaj smo doživeli, ko smo bili majhni?
  To so slabe izkušnje, ki smo jih doživljali v otroštvu in so povzročile čustvene rane, ki so oblikovale del naše osebnosti in iz podzavesti vplivajo na naš način delovanja, mišljenja, čustvovanja in s tem na kvaliteto našega življenja v odrasli dobi. Ta vpliv lahko odstranimo samo tako, da te rane pozdravimo, prek ozaveščanja in reprogramiranja. Če se jih ne zavedamo in jih zavestno ne reprogramiramo jih bomo nadalje predali svojim otrokom
 3. NAVADE
  Navade so naučene oblike vedenja, ki nastanejo kot posledica določenih misli, čustev in dejanj. Nastanejo lahko na dva načina. Prvi je, da se pasivno prepuščamo različnim notranjim in zunanjim dražljajem brez sodelovanja naše zavesti, drugi način pa je, da navade izbiramo zavestno in zavestno sodelujemo pri njihovem oblikovanju. Ko jih izoblikujemo, ne zahtevajo več voljnega napora, niti zavestne namere, da bi se obnašali na določen način. Vsak človek ima kakšno slabo navado. Premagati slabo navado, pomeni, da moramo v življenje pripeljati novo navado. Splošno mnenje je, da za prekinitev slabe navade potrebujemo 21 dni. To nam bo uspelo samo v primeru, da bomo spremenili mišljenje in občutke glede navade, ki jo želimo spremeniti. Niti ena navada ni močnejša, od naše resnične namere in trdne odločitve, da bi spremenili sebe in svoje navade.
 4. ODNOS MAMA, HČERKA ALI SIN
  Ta odnos vpliva na odnos do samega sebe.
 5. ODNOS OČE, HČERKA ALI SIN
  Ta odnos vpliva na odnos do zunanjega sveta.
 6. ODNOS, KI STA GA IMELA STARŠA MED SABO, KOT PARTNERJA
  Njun medsebojni odnos vpliva na naš notranji odnos do sebe. To je odnos naše moške in ženske energije v nas. Posledica tega odnosa v nas je lahko harmonija uma(moške energije) in srca (ženske energije) ali pa konflikt. Posledica tega je neravnovesje med našim ciljem in našo notranjo vibracijo, kar vpliva na doseganje naših ciljev. Lahko povzroči nedoseganje ali pa nesposobnost ohranitve doseženega.


Še nekaj vprašanj za vas:

 • Ali ste eden od tistih ljudi, ki z odgovornostjo in spoštovanjem iščejo nove poti, do znanja za ozdravitev telesa in duha?
 • Ali ste eden tistih, ki se zavedajo, da sami ne zmorejo vsega narediti in preseči ? Se zavedate, da sami ne morete videti svojega tilnika?
 • Ali ste eden tistih, ki ima željo naučiti se, kako svoje čustveno telo očistiti in stabilizirati vsakodnevno sam in s tem doseči ohraniti svoje optimalno zdravje?
 • Ali pa ste eden tistih, ki imate težave z fizičnim zdravjem, utrujenostjo, različnimi negativnimi podzavestnimi vzorci, blokiranimi energijskimi središči, strahovi, težavnimi situacijami na različnih področjih življenja, ki se kar vrstijo, težave s telesno težo, depresijo, izgorelostjo... in se zavedate, da rabite odskočno desko, da pridete iz sedanjega stanja?
 • Ali pa ste eden tistih, ki bi želeli poglobiti in utrditi že narejeno?
 • Ali sprejmete dejstvo, da je za končen rezultat odgovoren vsak sam?
 • Ali sprejmete dejstvo, da je rezultat odvisen od tega, če in kako naučeno damo v življenje?

Pomislite na to koliko (časa, denarja, energije, težkih čustev) vas stane, da se ne premaknete naprej? Časa, ki smo ga izgubili, in lepote življenja, ki je nismo živeli vsak trenutek, se ne da povrniti nikoli.  

Pomislite, da je vsak trenutek, lahko nov začetek!

Če lahko sprejmete, da ste eden izmed tistih, ki sem jih opisala v zgornjih vprašanjih, pomeni, da ste pripravljeni sprejeti odgovornosti, ki so potrebne za premik naprej.

Potem je delavnica: »OČE MAMA, KDO SEM JAZ ? » prava izbira za vas.

VSEBINA IN POTEK DELAVNICE

Delavnica je sestavljena iz dveh delov. Termin delavnice se določi ob vstopu v delavnico.

 • 1.del: Pošljem vam mail z vprašalnikom »Prva generacija mojih prednikov«. Odgovorite na vprašanja in mi izpolnjenega vrnete na mail.
 • 2.del: Individualna delavnica (termin po dogovoru, trajanje 2h).

CENA DELAVNICE:

 • ob enkratnem plačilu je cena delavnice 129,00 EUR, ki ga poravnate ob vpisu v delavnico.
 • možnost plačila na dva obroka v znesku 70,00 EUR, prvi obrok poravnate ob vpisu v delavnico, drugi obrok pa v roku 30 dni, skupno 140,00 EUR.
 • promocijska cena velja 15.6.2020

Pogoj za vstop v delavnico je dokazilo o plačilu celotne investicije za delavnico ali prvega obroka v primeru obročnega plačila.

Kraj izvedbe programa: STUDIO ORGON, Paški Kozjak 29, Velenje ali na daljavo prek zooma ali telefona.

Dodatne informacije na telefon:  041-820-879 ali prek spodnjega obrazca

Prijava na delavnico: OČE, MAMA, KDO SEM JAZ?

Po prijavi na delavnico vam bom poslala preko e-sporočilo podatke za plačilo.

Vaši podatki
Powered by BreezingForms

DOVOLIMO MOŽNOST, da se sprememba zgodi…

Ija Sonja Egberoungbe

Moja zgodba

delavnica-sonja-mama-oce-kdosemjazPrišlo je obdobje, ko sem se začela zavedati, da se v mojem življenju dogaja vse drugo samo tisto ne, kar so bile moje sanje in želje in prišlo je zavedanje, da moram nekaj spremeniti, se naučiti, da bom rešila težave. Na pot so mi začele prihajati knjige potem pa ljudje od katerih sem prejela pomoč in kasneje tudi potrebno znanje za izboljšavo sebe in svojega življenja. Takrat še nisem vedela, da me energije preko življenjskih preizkušenj pripravljajo na moje poslanstvo. Sedaj vem zakaj sem imela in še imam preizkušnje. Zato, da v prvi vrsti lahko osebnostno rastem in da lahko tudi z vami podelim svoje znanje in izkušnje kot pomoč pri reševanju vaših težav, vaših situacij, da vam pomagam odkriti in razrešiti podzavestne vzorce in vas kot vaša mentorica pospremim skozi proces fizične, čustvene, mentalne in duhovne preobrazbe, da bo vaše življenje postalo lepše, lažje in boljše. Da vam lahko osvetlim del poti in da jo lahko del prehodimo skupaj.

Tako, to sem jaz. Vztrajna Sonja, pripravljena vložiti vso svojo energijo in čas, da se dokopljem do potrebnega znanja in ga dam v prakso. Hvaležna sem Kreatorju in njegovemu Duhovnemu vodstvu, da me je tako potrpežljivo usmerjal na moji poti, verjemite, imel je veliko dela z menoj. Tudi ta delavnica je njegovo delo. Brez podpore Duhovnega vodstva in našega delovanja se ne zgodi nič na tem ljubem svetu. Sedaj uresničujem svoje cilje z zavedanjem, da jaz sem, jaz bom, jaz zmorem, jaz sem vesela, jaz sem hvaležna za vse, kar je v mojem življenju in kaj bo še prišlo v moje življenje, tako preizkušnje, ki mi omogočajo rast, kot lepe stvari, ki potrjujejo, da je soočenje z resnico, sprejemanje, odpuščanje in delovanje edina čarobna palica do obilja zdravja, ljubezni in denarja.

Pri svojem mentorskem delu za osebnostni razvoj človeka uporabljam več tehnik, ki jih po potrebi kombiniram.

 • Imam opravljen mednarodni certifikat za klasično masažo
 • Sem mojster učitelj Usui reikija
 • Imam iniciacijo Magnifedhealing in to tehniko tudi poučujem
 • Imam opravljen mednarodni certifikat Energijski kinezioterapevt
 • Sem Thetahealing praktik
 • Sem svečenica Oriš. V Braziliji sem prejela inicijacijo v Ifa in 9 Oriš. Tri letno izobraževanje sem nadaljevala v Sloveniji in ga decembra 2014 zaključila v Braziliji in postala Svečenica Oriš. Oriše so energije narave, ki so povsod okoli nas in če znamo sodelovati z njimi so nam v veliko pomoč. Izvajam duhovno diagnostiko- posvet z božansko modrostjo Ifa (divinacijo) in duhovno delo, ki sledi posvetu.
 • Da poznam pristop do ljudi z posebnimi potrebami, ki jih srečujem pri terapijah, sem opravila še mednarodni certifikat za oskrbo na domu.
 • Sem tudi prehranska svetovalka z podpisano licenco, saj je velikokrat potrebno, da klient spremeni svoje prehranjevalne navade in začne z telesno vadbo.
 • Sem terapevtka limfne drenaže po dr.Voddru.
 • V aprilu 2014 sem končala program Poslovno duhovna akademija pod mentorstvom dr. Špelce Morojna
 • Ves čas se udeležujem delavnic in predavanj na različnih področjih mojega dela. V marcu 2017 sem se spet pričela z triletnim študijem ifa, zato, da še poglobim znanje o Ifa modrosti in pridobim dodatna znanja.
 • V januarju 2020 sem bila v Braziliji in prejela 8 novih iniciacij.

Pri mojem terapevtskem delu mi je vodilo pregovor, ki ga velikokrat uporabljam. To je, da ljudem ujamem prvo ribo in jim jo podarim, potem pa jim pokažem, kako si ribo ujamejo sami. Potrebno je pomagati ljudem živalim in rastlinam s svojim znanjem, ampak še pomembnejše je, da takoj ko okoliščine dopuščajo naučim ljudi, kako naj si pomagajo sami, ker samo tista »duhovnost,« ki jo damo v prakso prinaša konstantno izboljševanje   kvalitete našega življenja. Pa naj bo to področje zdravja, ljubezni ali denarja. Vse izhaja iz razumevanja sebe in življenja.

MNENJE STRANK

INDIVIDUALNA DELAVNICA MAMA, OČE- KDO SEM JAZ?

Sonjo sem spoznala preko moje sestre že pred mnogimi leti, takrat sem jo videla drugače, kot jo vidim sedaj.

Danes občudujem njena znanja in sposobnosti, ki jih ima.

S temi svojimi znanji in sposobnostmi je tudi meni in moji hčeri zelo izboljšala življenje in to v smislu vsake posebej, kot v smislu najinega odnosa.

Imela sem lepo otroštvo. Starši so bili skrbni in delavni, nikoli se jih nisem bala, do njih smo imeli in še imamo otroci spoštljiv odnos. Prepričana sem, da so za nas skrbeli res po svojih najboljših močeh, nisem se pa zavedala, kaj vse sem tekom otroštva shranila v svojo podzavest in na kakšen način se pri meni izražajo značajske lastnosti, vzorci in navade obeh staršev…

Delavnica »Mama, oče - kdo sem jaz?« mi je pomagala ozavestiti, od kod izvirajo vzroki, da imam tak odnos do sebe, kot ga imam in zakaj imam tak odnos, kot ga imam do zunanjega sveta.

Preko analize delovanja mojih staršev in našega odnosa med sabo, sem ozavestila svoje značajske lastnosti, vzorce in svoje navade, ki so zakoreninjeni v moji podzavesti vplivali na moje življenje. Izvedela sem tudi, kako ravnati z njimi.

Ozavestila sem, da takšen odnos kot je imela mama v otroštvu do mene, imam jaz sama do sebe. Vedno mi je v svojem strahu govorila saj ne boš zmogla. Ta vzorec sem globoko ponotranjila. Nikoli mi ni dala občutka ljubezni in da sem komu pomembna, sem pač prišla na svet in bila tam. To sem v tej delavnici ozavestila in prečutila.

Očetov odnos, ki ga je imel v otroštvu do mene odraža odnos z zunanjim svetom in partnerjem. Oče me je sprejemal, me povsod pri delu jemal s sabo, toda nikoli mi ni dal občutka pomembnosti ,vedno so bili bolj pomembni drugi. Tudi te občutke sem tekom te delavnice poiskala v sebi, ozavestila in prečutila.

S Sonjino pomočjo sem že veliko ozavestila, predelala in počistila. Še vedno se pojavljajo situacije, kjer je potrebno kaj počistiti, toda sedaj to dojemam čisto na drug način in tudi sprejemam drugače. Dobila sem znanje, da, ko se pojavi določena situacija, jo sprejmem, ozavestim in počistim. Če ne zmorem sama, pokličem Sonjo in z njeno pomočjo to predelam.

Posledično sem sedaj veliko bolj umirjena in znam ostati v svojih energijah za razliko od prej, ko so me energije drugih ljudi kar posrkale.

Sonja HVALA!

Milica

 

Postanite kreator svojega življenja!

individualni-program

Predstavitev  programa.


1. VSEBINA IN POTEK PROGRAMA

Program  traja šest tednov. Sestavljen je iz treh individualnih srečanj, katerih termin se določi ob vstopu v program.

Program je individualen in to pomeni, da se delo v programu popolnoma prilagaja potrebam in zavestnosti udeleženca.

Po šolsko bi temu rekli, da predelamo snov in rešimo teste, ki so primerni za duhovni vrtec, osnovni šolo ali pa fakulteto... :-)1. Uvodno srečanje (termin po dogovoru trajanje 3h).

 • Kdo sem? Kje sem? Kam želim? Postavitev  cilja  -  kaj je moj  zakaj?
 • Vidni in nevidni svet
 • Ezoterična anatomija: aura, čakre, hrbtenični stolp. . .
 • Anatomija čustev in njihovo delovanje
 • Ravni obstoja , bolezni in pomen povezanosti vseh nivojev človeka, navzkrižja, nelagodje, 7 faz transformacije
 • Celostna energetska terapija kot priprava za nadaljnje individualno delo.


2.  Individualna terapija (termin po dogovoru, trajanje 3h).

 • 15 min. uvod
 • Sprejemanje in sprava z seboj
 • Sprejemanje in sprava z drugimi
 • Odstranjevanje podzavestnih blokad iz vseh energijskih središč (vzorci, prepričanja potlačena čustva…)
 • Polnjenje energijskih središč
 • Čiščenje hrbteničnega stolpa
 • Avra
 • Energijska kopel
 • Ozemljitev
 • Delo za doma


3. Individualna terapija (termin po dogovoru, trajanje 2h).

 • Pogovor o spremembah po prvi terapiji
 • Preverjanje in po potrebi dodatno delo z prepričanji in vzorci v zvezi z postavljenim ciljem.
 • Po potrebi ESR preteklost in ESR prihodnost
 • Odstranjevanje vezi - Pogovor z svojim notranjim otrokom      
 • Zaključek in svetovanje za nadaljnje delo


CENA PROGRAMA:
Energijska izmenjava za program znaša 490EUR in jo poravnate ob vpisu v program.

Obstaja tudi možnost dogovora za plačilo v dveh ali treh obrokih.
Za vstop v program ni nobenih predpogojev.

BONUSI

Vsak udeleženec dobi darilo ob enkratnem plačilu

 • 30 minut sprostitvene terapije
 • Vsak udeleženec programa dobi priročnik z povzetkom  programa.

Kraj izvedbe programa: STUDIO ORGON, Paški Kozjak 29, Velenje
Ni nobenih predpogojev.

Dodatne informacije na telefon:041-820-879 ali na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

USPEH PRIHAJA Z LAHKOTO,KER NAPOR IN TRPLJENJE NIKOLI NISTA BILA DEL BOŽJEGA NAČRTA.

 

Kako s pomočjo harmonizacije fizičnega in energijskega telesa poiskati pot do kvalitetnega bivanja na vseh nivojih in področjih svojega življenja?

Spoznajmo kako deluje naše energijsko telo in dosezimo svoje cilje v sodelovanju z njim.

Vse kar nas obkroža, vse kar lahko vidimo ima svojo nevidno polovico ta nevidna polovica je zelo pomembna, saj vpliva na naše življenje v isti meri, kot vidni del, to pomeni, da na naše zdravje v veliki meri vpliva kakšen odnos imamo do svojega nevidnega - energijskega telesa.

Ko boste uskladili delovanje svojega fizičnega telesa s svojo dušo, čustvi, umom in razumom, boste doživljali premike, se z veseljem zbujali zjutraj, z močno voljo opravljali svoje delo in dnevne naloge doma, si z veseljem pripravljali zdrave obroke, se gibali… , zvečer po končanem dnevu poleg fizičnega očistili tudi svoje energijsko telo in zadovoljni ter umirjeni  zaspali z zavedanjem, da je kvaliteta vašega življenja odvisna samo od vas in da so vsa orodja, da to dosežete v vas, samo naučiti se ji je potrebno uporabljati-

Ali ste eden od tistih ljudi, ki z odgovornostjo in spoštovanjem iščejo nove poti, do znanja za ozdravitev telesa in duha?

Ali ste eden tistih, ki se zavedajo, da sami ne zmorejo vsega narediti in preseči ? Se zavedate, da sami ne morete videti svojega tilnika?

Ali ste eden tistih, ki ima željo naučiti se kako se očistiti in stabilizirati vsakodnevno sami in s tem ohraniti svoje zdravje?

Ali pa ste eden tistih, ki imate težave z fizičnim zdravjem, utrujenostjo, različnimi negativnimi podzavestnimi vzorci, blokiranimi energijskimi središči, strahovi, težavnimi situacijami na različnih področjih življenja, ki se kar vrstijo, težave s telesno težo, depresijo... in se zavedate, da rabite odskočno desko, da pridete iz sedanjega stanja?

Ali pa ste eden tistih, ki bi želeli poglobiti in utrditi že narejeno?

Ali sprejmete dejstvo, da je za končen rezultat odgovoren vsak sam?

Ali sprejmete dejstvo, da je rezultat odvisen od tega, če in kako naučeno damo v življenje?
Pomislite na to koliko (časa, denarja, energije, težkih čustev) vas stane, da se ne premaknete naprej? Časa, ki smo ga izgubili, in lepote življenja, ki je nismo živeli vsak trenutek, se ne da povrniti nikoli.   

Pomislite, da je vsak trenutek, lahko nov začetek!

Potem je ta šesttedenski program transformacije ravno pravšnji za vas.

To pomeni, da ste pripravljeni sprejeti odgovornosti, ki so potrebne za premik naprej.


Moja zgodba

Prišlo je obdobje, ko sem se začela zavedati, da se v mojem življenju dogaja vse drugo samo tisto ne, kar so bile moje sanje in želje in prišlo je zavedanje, da moram nekaj spremeniti, se naučiti, da bom rešila  težave. Na pot so mi začele prihajati knjige potem pa ljudje od katerih sem prejela pomoč in kasneje  tudi potrebno znanje za izboljšavo sebe in svojega življenja . Takrat še nisem vedela, da me energije preko preizkušenj pripravljajo na moje poslanstvo. Sedaj vem zakaj sem imela in še imam preizkušnje. Zato, da  v prvi vrsti lahko gradim sebe in da lahko tudi z vami podelim svoje znanje in izkušnje kot pomoč pri reševanju vaših težav, vaših situacij, da vam pomagam odkriti in razrešiti podzavestne vzorce in  vas pospremim skozi proces fizične, čustvene, mentalne in duhovne preobrazbe, da bo vaše življenje postalo lepše, lažje in boljše. Da vam lahko osvetlim del poti in da jo lahko del prehodimo skupaj.
Tako, to sem jaz. Vstrajna Sonja, pripravljena vložiti vso svojo energijo in čas, da se dokopljem do potrebnega znanja in ga dam v prakso. Hvaležna sem Kreatorju, da me je tako potrpežljivo usmerjal na moji poti, verjemite, imel je veliko dela z menoj. Tudi ta program je njegovo delo. Brez našega delovanja in duhovnega se ne zgodi nič na tem ljubem svetu. Sedaj uresničujem svoje potrebe, in želje z zavedanjem, da jaz sem, jaz bom, jaz zmorem, jaz sem vesela, jaz sem hvaležna za vse, kar pride v moje življenje, tako preizkušnje, ki mi omogočajo rast, kot lepe stvari, ki potrjujejo, da je soočenje z resnico, sprejemanje, odpuščanje in delovanje edina čarobna palica do obilja zdravja, ljubezni in denarja.

Pri svojem terapevtskem delu uporabljam več tehnik, ki jih po potrebi kombiniram.

 • Imam opravljen mednarodni certifikat za klasično masažo
 • Sem mojster učitelj Usui reikija
 • Imam inicijacijo magnifed healing in to tehniko tudi poučujem
 • Imam opravljen mednarodni certifikat Energijski kinezioterapevt
 • Sem ThetaHealing praktik
 • Sem svečenica Oriš. V Braziliji sem prejela inicijacijo v Ifa in 9 Oriš. Tri  letno izobraževanje sem  nadaljevala v Sloveniji in ga decembra 2014 zaključila v Braziliji in postala Svečenica Oriš. Oriše so energije narave, ki so povsod okoli nas in če znamo sodelovati z njimi so nam v veliko pomoč. Izvajam duhovno diagnostiko- posvet z božansko modrostjo Ifa (divinacijo) in duhovno delo, ki sledi divinaciji.
 • Da poznam pristop do ljudi z posebnimi potrebami, ki jih srečujem pri terapijah, sem opravila še mednarodni certifikat za oskrbo na domu. 
 • Sem tudi wellness svetovalka z podpisano licenco, saj je velikokrat potrebno, da klient spremeni svoje prehranjevalne navade in začne z telesno vadbo.
 • Sem terapevtka limfne drenaže po dr.Voddru.
 • V aprilu 2014 sem končala program Poslovno duhovna akademija pod mentorstvom dr. Špelce Morojna
 • Ves čas se udeležujem delavnic in predavanj na različnih področjih mojega dela. V marcu 2017 sem se spet pričela z triletnim študijem ifa, zato, da še poglobim znanje o Ifa modrosti in pridobim dodatna znanja.

Pri mojem terapevtskem delu mi je vodilo pregovor, ki ga velikokrat uporabljam. To je, da ljudem ujamem prvo ribo in jim jo podarim, potem pa jim pokažem, kako si ribo ujamejo sami. Potrebno je pomagati ljudem s svojim znanjem, ampak še pomembnejše je, da takoj, ko okoliščine dopuščajo naučim ljudi, kako naj si pomagajo sami, ker samo  tista duhovnost, ki jo fizično realiziramo prinaša konstantno izboljševanje kvalitete našega življenja. Pa naj bo to področje zdravja, odnosov ali denarja. Vse izhaja iz razumevanja sebe in življenja.

Ija Sonja Egberoungbe