logo-studioorgon

Za svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Pozdravljeni, vesela sem, da vas lahko povabim na čudovit, nepozaben večer, ko bomo spet izvedli ritual hoje po žerjavici.

ogenj2Tokratna tema bo: DELOVANJE NAŠIH ČUSTEV IN NJIHOV VPLIV NA NAŠE ŽIVLJENJE

Verjetno ste že slišali ali videli po televiziji ritual hoje po žerjavici. Sedaj imate priložnost, da greste v to izkušnjo tudi vi. Ali se želite sprostiti,  se napolniti z energijo, izboljšati svoje zdravje, poslovno uspešnost in medsebojne odnose, se znebiti strahu, dvigniti svojo samozavest in prebuditi svoj notranji ogenj.
Delo na sebi je vodilo na poti k boljšemu življenju na katerikoli ravni obstoja, naj bo to fizična, čustvena, mentalna ali duhovna. Če ste že imeli to izkušnjo, veste za njene prednosti in jo lahko poglobite.

Ritual bo vodil mojster rituala hoje po žerjavici Edvard Berginc.

 

Ritual bo v aprilu 2020 ob 17h v Lokah (Paški Kozjak 29, Velenje).hoja-po-zerjavici

Investicija za dogodek je 50€ in se plača ob prijavi.  Ob prijavi do konec marca je investicija za udeležbo po  promocijski ceni 45€.

Vaša prijava je dokončna, ko mi pošljete vaše podatke: ime, priimek, naslov, email in mobitel številko ter nakažete celotno investicijo na  TRR: SI563300 0000 8019 369 STUDIO ORGON sprostitvene tehnike Sonja Auberšek s.p., Paški Kozjak 29, 3320 Velenje, s pripisom: za ritual hoje po žerjavici in datum dogodka ali pa po predhodnem  dogovoru v prostorih STUDIA ORGON.
V primeru neudeležbe se plačana investicija za dogodek ne vrača.

Prijave in informacije do 31.08.2017 pri Sonji Auberšek na telefon: 041-820-879, na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca.

Veselim se druženja z vami,

Sonja