logo-studioorgon

Za svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Dogodki

Od 20.12. do 22.12. 2019

Egungun transgeneracijska terapija je očiščevalno potovanje skozi 7generacij naših prednikov s pomočjo katere prečistimo, nevtraliziramo, pozdravimo negativni vpliv naših prednikov na naše življenje.Obenem pa se obrnemo na njih in jih prosimo, da nas podprejo, da nam pomagajo in da nam pokažejo pot do rešitve naših težav.
Smo posledica kombinacije fizičnih in duhovnih genov naših prednikov. Na naše življenje vpliva 7 generacij naših prednikov po mamini in 7 generacij po očetovi strani. To je skupno 254 prednikov.
Opazimo lahko, da se v vsaki družini na enem ali drugem področju zgodovina ponavlja: ista bolezen, iste navade v družini, isti vzorci na področju odnosov, materjalnih dobrin…,genialnosti, pomanjklivosti, dobrote in zlobe, lenobe in delavnosti, miline in grobosti…
 S čaščenjem prednikov lahko izbrišemo težavo, ki so jo imele predhodne generacije in izbrišemo, da bi jo imele prihodnje generacije. Lahko bi rekli, da se popravi naš predniški DNK.

Večino čustvenih težav smo nasledili od staršev. Ne gre le za fizični ali biološki potencial, ki smo ga nasledili, gre za našo občutljivost, da smo odvisni od razvad, ki nam ne prinašajo nič dobrega v življenju, na primer:

 • egengun-ciscenječe je nekdo pogosto depresiven,
 • če je nagnjen k odvistnostim, samomoru,
 • če ima negativna čustva ali določene destruktivne energije, ki se pojavljajo v družini,
 • nesreče, težave, ko nekdo venomer začenja projekte in jih nikoli ne zaključi,
 • pomanjkanje miru, sreče, 
 • razne težave, kot je na primer najti smisel v življenju,
 • težava, da ne občutimo svojega bistva, tega, da smo živi,
 • sposobnost, da iz dobrih stvari naredimo negativne,
 • pomanjkanje tega, da bi znali priznati, da je nekaj dobro…

Obredi, ki se izvedejo v transgeneracijski terapiji čiščenja 7. generacij prednikov so na menjeni odpravljanju, dobesedno brisanju vseh naštetih vzorcev iz življenja določene osebe, posebne kvalitete prednikov pa se prečiščene v času in prostoru povabi v življenje te osebe. 

KDAJ: od 20.12. do 22. 12. 2019 

POTEK TERAPIJE:

KJE: STUDIO ORGON, Paški KOZJAK 29

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 900 EUR.

Za vse dodatne informacij lahko pokličete na št. 041- 820- 879, od pon. do pet., zjutraj od 7h do 8h ali zvečer od 19h do 20h.

Zaradi omejenega števila mest so potrebne predhodne prijave do  15. 12. 2019 na telefon 041-820-879na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca.

Veselim se druženja z vami,

Ija Sonja Egberoungbe

 

Kdaj na posvet z božansko modrostjo Ifa?

Posvet z božansko modrostjo Ifa je dobrodošel vedno, kadar potrebujmo odmaknjen pogled na težavo katero sami ne vidimo, ker je del nas. Kadar ne najdemo odgovorov na svoja vprašanja v sebi ali pa jih ne zmoremo sprejeti, kadar smo na prelomnicah življenja (odnosi, zdravje, selitev, nova služba,… priporočamo jo kadar nam manjka usmeritve in motivacije v življenju. Posvet z božansko modrostjo Ifa ni tolažba, čeprav nas bo potolažila, ni napovedovanje prihodnosti, čeprav jo napove in ne prinaša izgovorov ampak odgovore.

divinacijaObredi, ki jih lahko priporoča duhovna usmeritev Ifa so:

 • Daritev,
 • Ebo,
 • Bori,
 • Inicijacije v IFA ara,
 • Sara

Določene situacije v življenju ne rabijo posveta z božansko modrostjo Ifa, ampak samo obrede, terapije. To je, ko človek ve za svojo težavo in jo je pripravljen rešiti. Takrat se predpišejo samo potrebni postopki- obredi, potrebne sestavine, kraj obredov ter preveri kdo jih lahko izvaja.

Prijave in dodatne informacije na telefon: 041-820-879, na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca.

Pozdravljeni,

vabim vas na izkustvene  delavnice z naslovom:  POSTANI KREATOR SVOJEGA ŽIVLJENJA, pot do fizičnega, čustvenega in duhovnega zdravja.

Spoznajmo svoj nevidni del in dosezimo svoje cilje v sodelovanju z njim.

Pot po kateri stopate, ima na koncu svetlo luč, jo že vidite?

Včasih se skrije pa potem spet pokaže in ves čas skrbi, da ne zaidete iz začrtane poti, ki vas pelje do vaših ciljev, vaših sanj in uresničitvi vaših srčnih želja.

Vabim vas, da se udeležite seminarja Reiki prve stopnje, na katerem boste dobili ustrezno znanje in inicijacijo prve stopnje za uporabo te čudovite, preproste in učinkovite tehnike. Postali boste kanal skozi katerega se bo pretakala ta univerzalna zdravilna energija. Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom, ki mu po učinkovitosti in preprostosti uporabe ni para. To tehniko lahko izvaja vsakdo. Naučili se boste zdraviti sebe in odstranjevati vse tisto, kar vas omejuje na fizičnem, čustvenem, mentalnem, duhovnem nivoju in na vseh področjih vašega življenja.

Vabim vas, da se udeležite seminarja Reiki druge stopnje, na katerem boste dobili ustrezno znanje in inicijacijo druge stopnje za uporabo te čudovite, preproste in učinkovite tehnike. Reiki je skrbno premišljen sistem, ki je bil zasnovan kot sistem zdravljenja, pri katerem napake niso možne. Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom, ki mu po učinkovitosti in preprostosti uporabe ni para.

 

Daritev za energijo Jemanža in pranje Orijev 

KDAJ: 1. 1. 2020 ob 10. uri

KJE: STUDIO ORGON, Paški KOZJAK 29

 

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 50EUR.

TRAJANJE: od 10h dalje


Za več informacij lahko pokličete na št. 041- 820- 879, od pon. do pet., zjutraj od 7h do 8h ali zvečer od 19h do 20h.

Zaradi  priprave materjalov  so potrebne predhodne prijave do  29. 12. 2019 na telefon 041-820-879na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca. Za individualno daritev in pranje Orija se lahko naročite skozi vse leto.

Veselim se druženja z vami,

Ija Sonja Egberoungbe

 

 

Daritev-Jemanza-energiji-1 Daritev-Jemanza-energiji-2 ritualno-bobnanje-za-energije-narave-orise