logo-studioorgon

Za svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

NOVO: BREZPLAČNI osebnostni preizkus!

Dogodki

Od 20.12. do 22.12. 2019

Egungun transgeneracijska terapija je očiščevalno potovanje skozi 7generacij naših prednikov s pomočjo katere prečistimo, nevtraliziramo, pozdravimo negativni vpliv naših prednikov na naše življenje.Obenem pa se obrnemo na njih in jih prosimo, da nas podprejo, da nam pomagajo in da nam pokažejo pot do rešitve naših težav.
Smo posledica kombinacije fizičnih in duhovnih genov naših prednikov. Na naše življenje vpliva 7 generacij naših prednikov po mamini in 7 generacij po očetovi strani. To je skupno 254 prednikov.
Opazimo lahko, da se v vsaki družini na enem ali drugem področju zgodovina ponavlja: ista bolezen, iste navade v družini, isti vzorci na področju odnosov, materjalnih dobrin…,genialnosti, pomanjklivosti, dobrote in zlobe, lenobe in delavnosti, miline in grobosti…
 S čaščenjem prednikov lahko izbrišemo težavo, ki so jo imele predhodne generacije in izbrišemo, da bi jo imele prihodnje generacije. Lahko bi rekli, da se popravi naš predniški DNK.

Večino čustvenih težav smo nasledili od staršev. Ne gre le za fizični ali biološki potencial, ki smo ga nasledili, gre za našo občutljivost, da smo odvisni od razvad, ki nam ne prinašajo nič dobrega v življenju, na primer:

 • egengun-ciscenječe je nekdo pogosto depresiven,
 • če je nagnjen k odvistnostim, samomoru,
 • če ima negativna čustva ali določene destruktivne energije, ki se pojavljajo v družini,
 • nesreče, težave, ko nekdo venomer začenja projekte in jih nikoli ne zaključi,
 • pomanjkanje miru, sreče, 
 • razne težave, kot je na primer najti smisel v življenju,
 • težava, da ne občutimo svojega bistva, tega, da smo živi,
 • sposobnost, da iz dobrih stvari naredimo negativne,
 • pomanjkanje tega, da bi znali priznati, da je nekaj dobro…

Obredi, ki se izvedejo v transgeneracijski terapiji čiščenja 7. generacij prednikov so na menjeni odpravljanju, dobesedno brisanju vseh naštetih vzorcev iz življenja določene osebe, posebne kvalitete prednikov pa se prečiščene v času in prostoru povabi v življenje te osebe. 

KDAJ: od 20.12. do 22. 12. 2019 

POTEK TERAPIJE:

KJE: STUDIO ORGON, Paški KOZJAK 29

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 900 EUR.

Za vse dodatne informacij lahko pokličete na št. 041- 820- 879, od pon. do pet., zjutraj od 7h do 8h ali zvečer od 19h do 20h.

Zaradi omejenega števila mest so potrebne predhodne prijave do  15. 12. 2019 na telefon 041-820-879na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca.

Veselim se druženja z vami,

Ija Sonja Egberoungbe

 

Dodatne informacije na telefon:  041-820-879 ali prek spodnjega obrazca

Prijava na dogodek: EGUNGUN TRANSGENERACIJSKA TERAPIJA

Po prijavi na delavnico vam bom poslala preko e-sporočilo podatke za plačilo.

Vaši podatki
Powered by BreezingForms

divinacija1Najpomembnejše pri vsaki divinaciji je kdo jo izvaja. V vsakdanjem življenju prejemamo orientacijo od naših kolegov, sosedov, radovednežev, učiteljev v šoli. Potrebujemo pa jo od ljudi, ki nam res lahko pokažejo pravo smer in so pri tem nepristranski.

Divinacijo izvajajo svečeniki, katerih orientacija temelji na inštrumentih divinacije, ki nam dajo odgovore na naša vprašanja. Ti orientatorji so v naši filozofiji usposobljeni, da znajo poslušat in razumeti človeške težave, ter da vedo kako interpretirati ljudem njihove težave. Te informacije dobijo od božanstev in usposobljeni so za posrednike sporočil med ljudmi in božanstvi. Tako njihova orientacija ne temelji na njihovi lastni fantaziji, niti ni prilagojena njihovim osebnim interesom, ampak temelji na konkretni informaciji od božanstev preko sistema divinacije, ki temelji na IFA divinaciji z ikini ali opelejem – ORIŠA divinaciji s 16timi školjkicami ali s svetimi OBI OREŠČKI.

Pomembno je, da ima vsakdo, ki izvaja divinacijo lastno čustveno stabilnost, samokontrolo, da je čustveno in mentalno zdrav z razvitim čutom odgovornosti, duhovnim dostojanstvom, ne sme biti vzkipljiv, ne sme presojati niti obsojati.

Divinacija je namenjena temu, da olajša življenje in naredi človeško usmeritev bol precizno, česa se je pametno lotiti v skladu z našim poslanstvom in česa ne. Na ta način se lahko izognemo mnogim napačnim korakom.

Uspešnost divinacije temelji na tem, kako uspešno nas nekdo vodi k pravilnemu razmišljanju in razumevanju, k pravim korakom v življenju, da zmanjšamo število napak v življenju na minimum. To je tudi osnovni razlog zakaj naj bi nekdo šel na divinacijo.

Ko divinator uporabi inštrumente divinacije  in znanja božanstev, dobi točne podatke o izvoru neke težave in o potencialnih rešitvah za to težavo.

Uspešnost teh rešitev je le do neke mere odvisna od ritualov, katere predpiše divinacija, v največji meri pa je odvisna od discipline klienta in njegove pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje življenje. Ljudje so radi gluhi za sporočila, ki jim priporočajo spremembo vedenja, odnosov. Vsi bi želeli rešitve na pladnju.

KDAJ NA DIVINACIJO?

Divinacija je dobrodošla vedno, kadar potrebujete odmaknjen pogled na težavo katere sami ne vidite, ker je del vas. Kadar ne najdete odgovorov na svoja vprašanja v sebi ali pa jih ne želite sprejeti, kadar ste na prelomnicah življenja (selitev, nova služba, bolezen,… priporočamo jo kadar nam manjka usmeritve in motivacije v življenju. Divinacija ni tolažba, čeprav vas bo potolažila ni napovedovanje prihodnosti, čeprav jo napove in ne prinaša izgovorov ampak odgovore.divinacija

Rituali, ki jih lahko priporoča devinacija so:

 • Daritev,
 • Ebo,
 • Bori,
 • Inicijacije v IFA ara,
 • Sara,
 • Lahko pa dobimo tudi tabuje.

Marca 2013 sem opravila tečaj divinacije in s tem dobila potrebna znanja za izvajanje divinacij.

 

Dodatne informacije na telefon:  041-820-879 ali prek spodnjega obrazca

Prijava na dogodek: POSVET Z BOŽANSKO MODROSTJO IFA

Po prijavi na delavnico vam bom poslala preko e-sporočilo podatke za plačilo.

Vaši podatki
Powered by BreezingForms

Pozdravljeni,

vabim vas na izkustvene  delavnice z naslovom:  POSTANI KREATOR SVOJEGA ŽIVLJENJA, pot do fizičnega, čustvenega in duhovnega zdravja.

Spoznajmo svoj nevidni del in dosezimo svoje cilje v sodelovanju z njim.

Pot po kateri stopate, ima na koncu svetlo luč, jo že vidite?

Včasih se skrije pa potem spet pokaže in ves čas skrbi, da ne zaidete iz začrtane poti, ki vas pelje do vaših ciljev, vaših sanj in uresničitvi vaših srčnih želja.

Vabim vas, da se udeležite seminarja Reiki prve stopnje, na katerem boste dobili ustrezno znanje in inicijacijo prve stopnje za uporabo te čudovite, preproste in učinkovite tehnike. Postali boste kanal skozi katerega se bo pretakala ta univerzalna zdravilna energija. Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom, ki mu po učinkovitosti in preprostosti uporabe ni para. To tehniko lahko izvaja vsakdo. Naučili se boste zdraviti sebe in odstranjevati vse tisto, kar vas omejuje na fizičnem, čustvenem, mentalnem, duhovnem nivoju in na vseh področjih vašega življenja.

Vabim vas, da se udeležite seminarja Reiki druge stopnje, na katerem boste dobili ustrezno znanje in inicijacijo druge stopnje za uporabo te čudovite, preproste in učinkovite tehnike. Reiki je skrbno premišljen sistem, ki je bil zasnovan kot sistem zdravljenja, pri katerem napake niso možne. Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom, ki mu po učinkovitosti in preprostosti uporabe ni para.

 

Daritev za energijo Jemanža in pranje Orijev 

KDAJ: 1. 1. 2021 ob 10. uri

KJE: STUDIO ORGON, Paški KOZJAK 29

 

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 30 EUR.

TRAJANJE: od 10h dalje


Za več informacij lahko pokličete na št. 041- 820- 879, od pon. do pet., zjutraj od 7h do 8h ali zvečer od 19h do 20h.

Zaradi  priprave materjalov  so potrebne predhodne prijave do  29. 12. 2020 na telefon 041-820-879na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca. Za individualno daritev in pranje Orija se lahko naročite skozi vse leto.

Veselim se druženja z vami,

Ija Sonja Egberoungbe

 

 

Daritev-Jemanza-energiji-1 Daritev-Jemanza-energiji-2 ritualno-bobnanje-za-energije-narave-orise

Dodatne informacije na telefon:  041-820-879 ali prek spodnjega obrazca

Prijava na dogodek: PRANJE ORIJEV

Po prijavi na delavnico vam bom poslala preko e-sporočilo podatke za plačilo.

Vaši podatki
Powered by BreezingForms

Pozdravljeni, vesela sem, da vas lahko povabim na čudovit, nepozaben večer, ko bomo spet izvedli ritual hoje po žerjavici.

ogenj2Tokratna tema bo: DELOVANJE NAŠIH ČUSTEV IN NJIHOV VPLIV NA NAŠE ŽIVLJENJE

Verjetno ste že slišali ali videli po televiziji ritual hoje po žerjavici. Sedaj imate priložnost, da greste v to izkušnjo tudi vi. Ali se želite sprostiti,  se napolniti z energijo, izboljšati svoje zdravje, poslovno uspešnost in medsebojne odnose, se znebiti strahu, dvigniti svojo samozavest in prebuditi svoj notranji ogenj.
Delo na sebi je vodilo na poti k boljšemu življenju na katerikoli ravni obstoja, naj bo to fizična, čustvena, mentalna ali duhovna. Če ste že imeli to izkušnjo, veste za njene prednosti in jo lahko poglobite.

Ritual bo vodil mojster rituala hoje po žerjavici Edvard Berginc.