logo-studioorgon

Za brezplačno svetovanje me pokličite na 041 820 879 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Dogodki

POZDRAVLJENI!

VABIM VAS NA IZKUSTVENO DELAVNICO IN DARITEV

Ali ste se kdaj vprašali, kako izbrati uspeh v življenja s tem, da izberete misli, ki bodo postale vaša dobra usoda?

O tem in še o marsičem drugem bomo govorili na tem druženju in naredili skupinsko daritev za Orišo Egbe in Egbe Arogbo

Ljudje imajo željo po zdravju, harmoničnih odnosih, notranjem miru, ljubezni do sebe, napredovanju v službi, lepi hiši… Veliko ljudi pa nima želje in ne sanja o tem, kako vsak dan zgodaj vstane, pripravlja zdravo hrano, hodi na vadbe, dela na sebi, svojem značaju in svojih vzorcih, pozno v noč dokončuje projekt ali pa analizira uresničitev plana preteklega dneva, tedna ali pripravlja plan naslednjega dneva, tedna… A edino tako pridemo do svojih CILJEV-ŽELJA-IZBIR… s trdim delom pri njihovem uresničevanju, pa ne glede na katerem področju ali nivoju našega bivanja. Cilji so posamezni koraki, ki jih naredimo do uresničitve naših sanj. Tudi, če so vaše sanje velike, morate razumeti, da so dolgoročni uspehi neposredna posledica uresničevanja ciljev v vsakem posameznem dnevu. Zato naši cilji ne morejo biti samo nejasne želje v glavi ali pa novoletne odločitve, marveč so to otipljive posledice naših izbir in dejanj, ki jih zapišemo in sledimo.Velikokrat pa na naše izbire ne vplivajo samo naše misli, čustva in okolje, ampak prisotnost energij, katerih vpliv zelo močno odloča kakšna bo kvaliteta našega življenja. Z intelektualno inteligenco ne moremo rešiti čustvenih težav, ki so v večini primerov vzrok, da ljudje bežimo iz realnosti tega življenja in če se še tako trudimo in imamo močno voljo se vedno znova vrtimo v istih zgodbah.

Oriša Egbe ima mnogo kvalitet in je ustvarjena z namenom, da pomaga narediti naše živjenje tukaj na zemlji bolj povezano, bolj zdravo, bogato in radostno. Z pomočjo Oriše Egbe zbalansiramo situacije v Egbeju, da bomo imeli zbalansirano življenje tukaj in sedaj na zemlji.

Govorili bomo o Egbe Arogbo, prebivalcih gozda, to so energije, ki delujejo skupaj z energijo Ešu in Ošun.

Da se sploh upamo soočiti s svojo preteklostjo in sedanjostjo, pa nam pomagata Ešu in Ošun.

Da prebudimo svoj Ori, da dobimo notranjo moč, začutiti, prečutiti in ozdraviti vse strahove, srame, jeze, žalosti in ostala potlačena čustva zaradi katerih se bojimo v polnosti sprejeti vsa področja svojega življenja.

KDAJ: 29. 5. 2018 ob 17. uri
KJE: STUDIO ORGON, Paški KOZJAK 29
ENERGIJSKA IZMENJAVA: 15E, ki se plača ob prijavi in5 everski daritveni bankovec, ki se daruje ob daritvi
TRAJANJE: 3h

Po delavnici imate možnost 10 minutnega brezplačnega individualnega razgovora.
Vsak udeleženec dobi darilo, zato so potrebne prijave do nedelje 27. 5.

  • na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali kot
  • sms na telefon 041- 820- 879.


Za več informacij lahko pokličete na št. 041- 820- 879, vsak dan zjutraj od 7h do 8h ali zvečer od 19h do 21h.

Prisrčno vabljeni!
Energijski pozdrav.

Sonja

Kdaj na divinacijo?

Divinacija je dobrodošla vedo, kadar potrebujete odmaknjen pogled na težavo katere sami ne vidite, ker je del vas. Kadar ne najdete odgovorov na svoja vprašanja v sebi ali pa jih ne želite sprejeti, kadar ste na prelomnicah življenja (selitev, nova služba, bolezen,… priporočamo jo kadar nam manjka usmeritve in motivacije v življenju. Divinacija ni tolažba, čeprav vas bo potolažila ni napovedovanje prihodnosti, čeprav jo napove in ne prinaša izgovorov ampak odgovore.

divinacijaRituali, ki jih lahko priporoča divinacija so:

  • Daritev,
  • Ebo,
  • Bori,
  • Inicijacije v IFA ara,
  • Sara

Določene situacije v življenju ne rabijo divinacije, ampak samo rituale, terapije. To je, ko človek ve za svojo težavo in jo je pripravljen rešiti. Takrat se zdivinirajo samo potrebni postopki- rituali, potrebne sestavine, kraj ritualov ter preveri kdo jih lahko izvaja.

Prijave in dodatne informacije na telefon: 041-820-879, na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko kontaktnega obrazca.

Pozdravljeni,

vabim vas na izkustvene  delavnice z naslovom:  ZEMELJSKO DUHOVNA POVEZANOST, pot do fizičnega, čustvenega in duhovnega zdravja.

Spoznajmo svoj nevidni del in dosezimo svoje cilje v sodelovanju z njim.

Pot po kateri stopate, ima na koncu svetlo luč, jo že vidite?

Včasih se skrije pa potem spet pokaže in ves čas skrbi, da ne zaidete iz začrtane poti, ki vas pelje do vaših ciljev, vaših sanj in uresničitvi vaših srčnih želja.

Program traja 6 tednov in je sestavljen iz treh individualnih srečanj.
Termin začetka programa in ostali termini srečanj se določijo ob vstopu v program.


Vabim vas, da se udeležite seminarja Reiki prve stopnje, na katerem boste dobili ustrezno znanje in inicijacijo prve stopnje za uporabo te čudovite, preproste in učinkovite tehnike. Postali boste kanal skozi katerega se bo pretakala ta univerzalna zdravilna energija. Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom, ki mu po učinkovitosti in preprostosti uporabe ni para. To tehniko lahko izvaja vsakdo. Naučili se boste zdraviti sebe in odstranjevati vse tisto, kar vas omejuje na fizičnem, čustvenem, mentalnem, duhovnem nivoju in na vseh področjih vašega življenja.

Vabim vas, da se udeležite seminarja Reiki druge stopnje, na katerem boste dobili ustrezno znanje in inicijacijo druge stopnje za uporabo te čudovite, preproste in učinkovite tehnike. Reiki je skrbno premišljen sistem, ki je bil zasnovan kot sistem zdravljenja, pri katerem napake niso možne. Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom, ki mu po učinkovitosti in preprostosti uporabe ni para.

Festival ciklusov in pranje Orijev bo 16. 12. 2017 ob 14h. Za individualno daritev in pranje Orija se lahko naročite skozi vse leto.

Več informacij o daritvi si lahko preberete na spodnji povezavi:

pdfProgram IFA festival ciklusov

Objem.

Sonja Egberoungbe

Daritev-Jemanza-energiji-1 Daritev-Jemanza-energiji-2 ritualno-bobnanje-za-energije-narave-orise